tv

tv seerAntenneForeningen i Kolding tilbyder sine medlemmer et bredt udvalg af TV-kanaler og flere muligheder for at sammensætte kanalerne således, at der også er en løsning, som passer lige netop til dig.

Vores grundpakke indeholder ikke mindre end 32 digitale TV-kanaler i Full HD kvalitet direkte fra antennestikket til dit TV. Grundpakken indeholder bl.a. de meget populære kanaler DK4, Kanal 5, TV2 Charlie og TV3.
Vil du gerne have flere kanaler, kan du opgradere din grundpakke til enten en mellempakke eller en fuldpakke, hvilket giver dig i alt hhv. 44 eller 64 kanaler.

Som medlem af AntenneForeningen i Kolding kan du naturligvis se dine TV-kanaler på alle dine platforme via Stofa WebTV.

Passer indholdet af mellem- eller fuldpakken ikke lige til dine ønsker, kan du som Stofa kunde benytte dig af Stofa FritValg og tilkøbe enkeltkanaler til grundpakken i stedet for at tage en hel pakke.
Er du slet ikke til TV-pakker, kan du med Stofa MitTV købe kanaler enkeltvis hos Stofa.

Som kunde hos Stofa har du også mulighed for at få adgang til digitale TV-tjenester som StartForfra, spole frem og tilbage i udsendelser og sætte udsendelser på pause.

support

Support

Oplever du fejl ved din antenneforbindelse, kan du kontakte antenneforeningen på tlf. 75 50 04 52 (mandag-torsdag kl. 09:00-16:30 og fredag kl. 09:00-15.00) - eller sende besked her

internet

Stofa bredbånd

AFiK leverer bredbånd
i samarbejde med Stofa

info

Info til lejere

Til dig der modtager AFiKs ydelser gennem din udlejer...